Уважаеми приятели!

Сдружение „Елита“ гр. Велико Търново Ви кани на Детска благотворителна изложба „24 май“ и „Заключителен концерт“.
Официални гости на събитието са: Сашо Филев – художник, Отец Славчо, Анимари Димитрова -Управител на Училище по изкуства и занаяти „Димитър Екимов“, г-жа Росица Димитрова – Директор Дирекция Социални дейности и здравеопазване гр. Велико Търново и проф. д-р Снежина Врангова – музиковед.

ЗА ИЗЛОЖБАТА:

Това е третата изложба на участниците в обучителните курсове по изобразително изкуство по проект „Нотна палитра“ с преподавател г-жа Дария Василева.
В изложбата участват творби над 80 деца и младежи в 3 основни групи:
Сдружение „Елита” гр. Велико Търново
Детска градина „Соня“ гр. Велико Търново
ЦСОП с.Ново село

След откриването на изложбата ще можете да се насладите и на Заключителния концерт , чиито участници са деца и младежи, отново участващи в проект „Нотна палитра“, само че в уроците по вокално изкуство към сформираните групи и индивидуални изпълнители по проекта на Сдружение „Елита“ гр. Велико Търново в МШ „Елита“.

ОТКРИВАНЕ НА ИЗЛОЖБАТА
ДАТА: 01.06.2023
ЧАС: 18:30
МЯСТО: Народно читалище „Надежда–1869“ гр. Велико Търново

Изложбата ще бъде свободна за посещение от 01.06.2023

ЗА КОНЦЕРТА:

Сдружение „Елита“ ще представи третият концерт на вокалните изпълнители участници в проекта „Нотна палитра“. Децата и младежите от вокална школа „Елита“, заедно с вокалния педагог г-жа Петя Василева , ще поздравят гражданите и гостите на град Велико Търново с популярни хитове на български и английски език , както и детски песни.

В концерта участват над 50 деца и младежи участващи индивидуално и групово в сформирани групи към:
групи:
Сдружение ”Елита” гр. Велико Търново
Музикално студио „Елита“
Ще можете да се насладите на финалния концерт , чиито участници са деца и младежи, отново участващи в проект „Нотна палитра“, само че в уроците по вокално изкуство към сформираните групи по проекта на Сдружение „Елита“ гр. Велико Търново в МШ „Елита“.

КОГА И КЪДЕ?
ДАТА: 01.06.2023 г
ЧАС: 18:30
МЯСТО: Народно читалище „Надежда–1869“ гр. Велико Търново

Съпътстващи събития:

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАРКъм изложбата и концерта ще се проведе и благотворителен
базар от които аудиторията ще може да закупи
направените от децата, картини и изделия
Събраните средства ще бъдат дарени на
Комплекс „Кризисен център за лица ТЪРНОВГРАД“
и ЦСОП с.Ново село

Благотворителна детска изложба и концерт “Възкресение” се отганизират по проект „НОТНА ПАЛИТРА“ с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“/ National Culture Fund, Bulgaria

https://www.ngobg.info/bg/calendar/125213-%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B0.html