Проект „Нотна палитра“, който се финансира по „Програма за възстановяване и развитие на организации в областта на любителското творчество“ към Национален фонд „Култура“ на Министерството на културата. По проекта са обхванати над 130 деца и младежи, като предварително предвидените участници бяха 60, което отбелязваме като голям успех. Участници са малчуганите от Детска градина „Соня“, от почти всички великотърновски училища, Център за деца със специални образователни потребности в село Ново село, а от януари тази година се присъединиха и възпитаници на Училището по изкуства и занаяти в село Русаля.

Третата група по изобразително изкуство по проект „Нотна палитра“ е сформирана към Сдружение „Елита“ – Арт школа „Елита“ гр. Велико Търново. Обучението се провежда в сградата на стадион „Ивайло“, южен вход – първи етаж, където все още желаещите все още могат да се запишат.

Всички, които желаят да се включат в арт школите по изобразително изкуство, могат да направят заявка на имейл: sdrujenieelita.art@gmail.com и на телефон: 087 766 8443 – преподавател по Изобразително изкуство Дария Василева или в офис №7, Южния вход на стадион „Ивайло“..