25be1bbc6019b0925b4bcf7acde7bdae Теодора Стоянова е след номинираните за “Успелите деца на България”

За своите постижения в областта на поп пеенето, 7- годишната Теодора Стоянова от Велико Търново е сред номинираните за наградите „Успелите деца на България“. Талантливата великотърновка е възпитаничка на вокалният педагог Петя Василева, сдружение „Елита“ – Велико Търново.

Занимава с музика от 4-годишна възраст. Благодарение на неуморния си труд и високия професионализъм и търпение на вокалния й педагог, Теодора печели множество награди в национални и международни конкурси както в България, така и в чужбина, Възпитаничката на ОУ „Свети Патриарх Евтимий“ едва в 1 клас става част от „Клуб 2016“ на Фондация „Димитър Бербатов“. Жури, което включва освен представителите на фондацията, eксперти от всяка област – Спорт, Изкуства, Наука – ще прецени кой от всички номинирани заслужава да получи наградата в съответната област и в съответната възрастова група. Конкретните членове на журито ще бъдат обявени в уебсайта на проекта след приключване на периода за номинации.

Ще бъдат наградени общо 9 деца от български училища в страната: по три във всяка област на изява и в нея – по едно от всяка възрастова група / от І до ІV клас, от V до VІІІ клас и от ІХ до ХІІ клас. Отделно ще бъдат отличени 3 деца от български училища в чужбина.

Всички деца, които са попаднали в КЛУБ 2016, независимо дали ще бъдат наградени, ще бъдат включени в алманаха „ Успелите деца на България“, който Фондация „Димитър Бербатов“ ще издаде и за 2016 година.

Трето място в Пети Национален конкурс”Път към славата” 03 – 05. 02. 2017 година, гр. София и Диплом за популяризиране на руското изкуство в България спечели Теодора Стоянова. Председател на журито на конкурса беше доц. Етиен Леви.

 

http://veliko-tarnovo.net/novini/teodora-stoyanova-e-sled-nominiranite-za-uspelite-detsa-na-balgariya.html