Не всеки може да се похвали с толкова много организирани конкурси, летни академии по изобразително изкуство, вокално студио и музикална школа.


Сдружение „Елита“ ще чества десет годишния юбилей на Международния конкурс за вокална и инструментална музика „Звукът на времето“ през 2023 г. Предстои осмо поредно издание на Национален конкурс за танцово и вокално изкуство „Звезден сблъсък“.


Колко много труд, колко усилия изисква да бъдеш на висота толкова дълъг период и да минеш през всички трудности на времето, но явно че амбицията и устремеността дават своите резултати.


Ново предизвикателство за нашата Фондация – ново предложение за сътрудничество, а именно – десет изпълнители от школата на Петя Василева ще гостуват в Брюксел в началото на следващия сезон.


Техният концерт ще включва български произведения, като прави програмата още по-интересна и любопитна.
Петя Василева ръководи великотърновското музикално студио „Елита” от 2011 година.
„Децата обичат много музиката и изкуството, но подходът към тях е наистина много важен“.
Според нея търпението и любовта са най-важните неща в подхода към децата.
Музикална школа „Елита” има за цел да открива и развива млади таланти – певци и инструменталисти.


Едноименното сдружение е създадено през 2012 година, с основен приоритет – популяризирането на българското изкуство, култура и спорт в страната и чужбина. Организират се концерти, фестивали, международни, регионални и национални конкурси, симпозиуми, празници на песента, мюзикъли, турнета в страната, в чужбина и др.
Очакваме с нетърпение младите таланти от школата на Петя Василева да покажат своето изкуство на брюкселска сцена.

https://www.facebook.com/YoungTalentsNewAcademy/posts/pfbid0U8AAw6W2JgwK5T33FMWnMHUdWdLwJ3gKWMuSPtJwgkBfK7nUQvnEYcxBPATgqF4Ul