Музикална школа “Елита” с награди от “Песенна палитра” – гр. Карлово 2020г. Отново с призови места се завърнаха певците на Музикална школа „Елита”. Двама солисти – Александър и Момински и Андрей Видев и 17 деца от двете вокални групи на “Елита” участваха в организирания от СНЦ „Арт палитра” Община Карлово и НЧ “Васил Левски-1861“ Национален певчески конкурс „Песенна палитра” в Карлово. Националният конкурс „Песенна палитра“ е включен в Културния календар на Министерство на културата.

Възпитаниците на Музикална школа „Елита” с вокален педагог и ръководител Петя Василева, бяха отличени с: второ място за Александър Момински във втора възрастова група с песните „ Убиваме с любов” от репертоара на Миро и „Почти забравена любов” на Васил Найденов; трето място за Андрей Видев в първа възрастова група; и второ място за “Елита Мини” на конкурса. Трето място за Вокална група ” Елита””Песенна палитра” гр. Карлово, а специалната награда на сладкарница „Неделя” осигурена от Сдружение “Арт Палитра” гр. Карлово, заслужено спечелиха на децата от Велико Търново.

С диплом връчен от Председателя на Журиращата комисия Маргарита Хранова бе отличен и вокалният педагог на „Елита” Петя Василева. Линк към статия