Вокалните изпълнители бяха оценени високо в различни международни и национални форуми.

През месец март в Националния конкурс „Път към славата“, проведен в София, Аделина Петкова се класира на второ място в категориите „Рок“ и „Поп“ в трета възрастова група. Вокална група „Елита мини“ спечели трето място, трета е и Анжелина Рацова в категорията „Детска песен“ с песента „Рибка пъстроперка“.
В раздел „Инструменталисти“ осемгодишната Изабел Радева е на трето място с изпълнението си на пиано, в конкуренция с деца на възраст от 8 до 10 години. Вокалната група получи и покани за участие в Международни конкурси и фестивали в Италия и Португалия. „Конкуренцията беше много голяма, с по над 100 деца във възрастова група“ коментира вокалният педагог Петя Василева, създател и ръководител на музикално студио „Елита“.

В Пролетния онлайн фестивал за млади музиканти в Лондон- „Над дъгата“, участваха певците Даниел Ангелов, Преслава Кирова, Анастасия Стоядинова и Ема Димитрова, както й пианистите Изабел Радева и Виктор Стоядинов. Изабел Радева се класира на първо място с пиано, Даниел Ангелов бе отличен за най- артистично представяне в неговата група и Ема Димитрова за най- въздействащия глас. Възпитаниците и педагога получиха Сертификати от Организаторите на фестивала.

Изабел Радева се представи силно и Международния фестивал за популярна песен и танц на испански език “Abanico” в София. Малката пианистка, ученичка във втори клас в ОУ „П. Р. Славейков“ във Велико Търново, е победителка в конкурса с произведенията за пиано „Вариации“ от Майкапър и „Дядо Коледа“ от Шуман.

Успешно представяне направи и Анастасия Стоядинова на “Цветен камертон” в Сливен, с песните „Пианистката“, по музика на Хайгашод Агасян и „Малката певица“. Анастасия Стоядинова, която също е ученичка в ОУ „П. Р. Славейков“ във Велико Търново, получи наградата на детското жури на конкурса в града на „Сините камъни“.

Междувременно стана ясно, че песента „Моят ден“ по музика, текст и аранжимент на Петър Писарски, изпълнела от Вокална група “Елита – Мини“, е включена сред 12- те авторски песни, които ще бъдат изпълнени в VI Национален Фестивал “Детска мелодия на годината“.

В момента тече подготовката на Великденския концерт „Възкресение“, който ще бъде придружен и от голяма изложба, с рисунки на деца, които изучават изобразително изкуство по проект „Нотна палитра“, финансиран от Национален фонд „Култура“ на Министерството на културата. Всички, които желаят да се включат в арт школите по вокално и изобразително изкуство, могат да направят заявка на имейл: sdrujenieelita.art@gmail.com и на телефони: 087 766 8443/ 0884 499 956.