path_185317

© снимки: Община Велико Търново

Кметът на Община Вeлико Търново Даниел Панов поздрави децата от Цeлодневна детска градина „Соня“ с Международният ден на детето – 1-ви юни. Малчуганите бяха подготвили концерт с множество изпълнения, с  които демонстрираха придобитите в детската градина знания и умения.

Градоначалникът получи керамично пано, изготвено от децата по време на конкурса „Звукът на времето“.Малчуганите от група „Пчелица“ подариха на кмета красив пейзаж на Велико Търново. В красивото художествено произведение, дело на детските ръце и въображение, се вижда сграда с надпис ЦДГ „Соня“.

„Скъпи деца, искрено и сърдечно ви честитя празника, пожелавам ви много слънчеви и усмихнати дни на цялото ваше детство. Да радвате майките, бащите и преподавателите си. На първокласниците пожелавам успех наесен и много усърдна работа в училище. В града ни има много събития, посветени на детският празник и се надявам те да ви зарадват, да ви накарат да се чувствате щастливи и да бъдете усмихнати за радост на всички нас“, каза Даниел Панов

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1446361